Concepten

Walking dinner, receptie, buffet, banket of koffietafel? Bedrijfsfeest, evenement, seminarie of nocturne? Geen twee events zijn dezelfde. Daarom kiest Uitzend Gastronomie voor catering op maat:

  • Wat is het doel van uw evenement?
  • Wie zijn de genodigden?
  • Hoeveel gasten verwacht u? 
  • Op welk moment van de dag vindt het plaats? 
  • Wat is het voorziene budget? 
Aan de hand daarvan gaan we samen met u op zoek naar een bijpassend concept.

Conceptcatering

Catering met een concept omvat een complete service. In de eerste plaats serveren we unieke specialiteiten in combinatie met een smaakvol drankaanbod. We bepalen het menu op basis van seizoen en streek en werken met verse, kwalitatieve ingrediënten. Tijdens uw evenement zorgt ons vriendelijke en attente personeel ervoor dat uw gasten niets tekortkomen.

“Ja, we denken echt aan alles”

Als u dat wenst staan we naast de catering ook in voor een volledige omkadering met bijhorende kledij, muzikale ondersteuning, decoratie enz. Denk maar aan een Japans menu na afloop van de opera Madame Butterfly of breugeliaanse recepten tijdens middeleeuwse feesten. Zo maakt u van uw feest een totaalbeleving waarbij uw gasten ogen, oren én smaakpapillen de kost kunnen geven. Van de eerste tot de laatste minuut. Uw evenement wordt niet alleen een succes in het moment, het blijft ook een herinnering om met plezier aan terug te denken.

Benieuwd wat onze catering voor u kan doen? Contacteer ons.