Profiel

Top in traiteur

Uitzend Gastronomie is een ervaren en exclusieve traiteur die gastronomie op topniveau brengt. Uitzend Gastronomie brengt uw feest op smaak. Met een mix van traditie en innovatie. Met kwaliteitsvolle catering en culinaire klasse, al meer dan 25 jaar. Want mensen verwennen is ons vak.

Van verzorgde receptie, trendy walking dinner, bedrijfsfeest tot verrassend trouwfeest, hartverwarmende babyborrel, communie- of lentefeest. Zowel spelers uit de bedrijfswereld als particulieren vertrouwen op ons voor de catering van de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Wij zorgen voor een onvergetelijk event voor uw gasten. Uw feest, uw smaak. 

Hoe het begon

Uitzend Gastronomie werd opgericht in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere traiteur- en cateringbedrijven van Vlaanderen. Vandaag heeft An Jacobs de leiding in de keuken en bereidt ze zich voor om ook in de toekomst de waarden van Uitzend Gastronomie te vrijwaren.

Conform de norm

Onze bedrijfsgebouwen zijn volledig conform de huidige regelgeving voor voedingshygiëne en de daarmee samenhangende HACCP-normen (zie www.favv.be). De keuken is opgedeeld in een ‘koude keuken' voor alle voorbereidingen en een ‘warme keuken' voor de warme gerechten. Bovendien werken we met gesloten circuits zodat de niet-afgewerkte en afgewerkte producten en gerechten steeds van elkaar gescheiden blijven. Eveneens met het oog op ongeëvenaarde kwaliteit en tevredenheid.

Een vraag? We horen het graag!