Troeven

Dankzij onze troeven tilt Uitzend Gastronomie elk facet van uw bedrijfsfeest of event naar het hoogste niveau.

Flexibiliteit

Uitzend Gastronomie biedt catering voor events van 35 tot 3500 genodigden. Zelf beschikken we over tafelgerei voor groepen tot 200 gasten. Onze capaciteit naar catering toe strekt zich echter uit veel verder uit. Hiervoor spreken we in overleg met u een of meerdere van onze partners aan voor de huur van tafels, stoelen en het benodigde tafelgerei.

Advies

Wij bouwen op een ruime ervaring in de organisatie van feesten, u misschien niet. In dat geval spreekt u graag iemand aan die van wanten weet en de mogelijkheden, maar ook beperkingen van bepaalde locaties kent. Uitzend Gastronomie ondersteunt u bij de keuze voor een gepaste locatie zodat uw evenement de dag zelf vlekkeloos kan verlopen.

Creativiteit

Uitzend Gastronomie blijft zichzelf heruitvinden. Het is een voorwaarde om de creatieve stroom op gang te houden. Daarom zijn geen twee van onze feesten dezelfde. Dat houdt het niet alleen voor ons, maar vooral voor u boeiend. Telkens weer gaan we op zoek naar nieuwe, andere, betere, specialere hapjes en gerechten om uw gasten mee te verrassen.

Ervaring

Ruim 25 jaar brengt Uitzend Gastronomie als cateraar de betere gastronomie. We streven naar uitmuntende kwaliteit, een originele aanpak en een grote klanttevredenheid en laten daarbij traditie en innovatie hand in hand gaan. Zo kunnen we steeds opnieuw uitpakken met succesvolle nieuwkomers zonder daarbij de stijlvolle klassiekers overboord te gooien.

Talent

Last but not least... Talent. Zonder zouden we niet zijn wie we zijn. De bewezen dienstjaren staan ons toe te zeggen dat catering in ons bloed zit. Meer nog, het is een zesde zintuig geworden. We hebben een feilloze neus voor alles wat gastronomie en gastvrijheid aangaat zodat uw event bij ons letterlijk en figuurlijk in goede handen is.

Contacteer ons